Det nye open source Kermit-projekt

Frank da Cruz

fdc@kermitproject.org Side oprettet: 1. juli 2011 Seneste opdatering: Tor 17. august 15:14:31 2023

Ny offsite (august 2023): Prøv den sidste internet Kermit-server af John Goerzen , complete.org. Også af John:

Kermit (intro); quux.org Kermit Server : en offentligt tilgængelig Internet Kermit Server. Gammel og lille teknologi (nyere og større er ikke nødvendigvis bedre)

februar 2022

Fildownloads på tværs af domæner fra HTTP-websteder er ikke længere tilladt af browsere som Firefox og Chrome ; Kermit Software Archive-siden her virker derfor ikke længere, fordi de fleste af filerne er arkiveret hos Columbia, som endnu ikke har konverteret det originale Kermit Project-websted til HTTPS. For at downloade gammel Kermit-software fra Kermit-arkivet, KLIK HER for at besøge arkivsiden hos Columbia. Når Columbia konverterer det originale Kermit-websted til HTTPS, vil downloads udefra fungere igen.

27. april 2021

Firefox og Chrome har droppet understøttelse af FTP-links . Mere end 10.000 FTP-links på denne side skulle ændres til HTTP, men visse typer FTP-links har ingen HTTP-ækvivalent. LÆS MERE HER . Rapporter eventuelle resterende ødelagte links til mig via e-mail .

25. oktober 2022
Men du kan stadig bruge FTP på den gammeldags måde : ftp ftp.kermitproject.org, bruger: anonym, password: anything , cd kermit (og på dette tidspunkt skal du muligvis give kommandoen "passive" afhængigt af FTP-klient) og derefter (for eksempel) cd-test/tar for at downloade ("få") C-Kermit Beta-test-tarballs. Brug C-Kermits indbyggede FTP-klient for de bedste resultater.

Kermit er en robust og bærbar platform- og transportuafhængig filoverførselsprotokol og en stor samling af softwareprogrammer, der implementerer den på en lang række forskellige platforme . Ud over filoverførsel laver mange af disse programmer også netværks-, opkaldte og/eller serielle portforbindelser og tilbyder også funktioner såsom terminalemulering, konvertering af tegnsæt og scripting til automatisering af enhver kommunikations- eller filhåndteringsopgave. Kermit-projektet opstod ved Columbia University i New York City i 1981 og forblev der i 30 år. Siden 2011 har det været uafhængigt. KLIK HER for mere om Kermit-projektet, protokol og software.

Nyheder:

Kermit-programmer, der er i brug i øjeblikket

Og hostet på kermitproject.org...

Alle disse er skrevet i programmeringssproget C , med kildekode tilgængelig.

"Opretter ikke forbindelser" betyder, at dette Kermit-program kun bruges i "den fjerneste ende" af en dataforbindelse. For eksempel, hvis du har en pc på dit skrivebord med Windows og Kermit 95, eller med Linux og C-Kermit, kan du oprette en forbindelse (direkte seriel eller opkaldt med et modem, eller Telnet eller SSH) til en anden (fjernbetjening) ) computer, og du kan bruge G-Kermit eller E-Kermit (eller C-Kermit) på fjerncomputeren til at overføre en fil med din lokale computer (pc'en i dette tilfælde) ved hjælp af Kermit-protokollen [ se diagram ] .

Det historiske Kermit-softwarearkiv - det, der indeholder alle Kermit-programmerne og filerne fra 1981 til august 2011 - er på Columbia University: omkring 150 forskellige programmer, der dækker tusindvis af hardware-OS-version-kombinationer, i 36 forskellige programmeringssprog og mange flere dialekter. Arkivsiden indikerede lige nedenfor links hovedsageligt til Columbia, men også links til nogle nyere elementer, der er her på det nye websted:

Kermit Software Archive 1981-2023:

http://kermitproject.org/archive.html

Min tak til Panix Public Access Networks Corporation på vegne af open source-fællesskabet og Kermit-softwarebrugere og -udviklere for at være vært for dette websted siden 2011. —Frank da Cruz , fdc@kermitproject.org